Over mijn afspraak

Waar kan ik jullie vinden als ik een afspraak heb?

Wanneer u een afspraak gemaakt heeft, sturen wij per email (of per post) een afspraakbevestiging met adresgegevens en een plattegrond op. Het Baby Research Center bevindt zich op de begane grond van het Spinozagebouw (Montessorilaan 3; 6525 HR Nijmegen). Op de dag van uw afspraak wachten wij u geruime tijd van te voren op de afgesproken plaats op. Mocht u te vroeg zijn dan kunt u het beste in uw auto wachten of bellen naar het telefoonnummer in uw afspraakbrief.

Waar kunnen we parkeren?

Wij hebben gereserveerde parkeerplekken voor al onze bezoekers. Onze parkeerplekken staan ook gemarkeerd op de plattegrond die u toegestuurd krijgt na het maken van een afspraak.

Wat moet ik doen als ik te laat ben?

Graag naar ons kantoor bellen: 024-3611203. Indien u de voicemail krijgt, graag een bericht achterlaten. De voicemail wordt regelmatig afgeluisterd.

Mijn kind heeft de waterpokken (of een andere besmettelijke ziekte), mag ik komen?

In dat geval, liever bellen naar 024-3611203 om een nieuwe afspraak te maken. Indien u de voicemail krijgt, graag een bericht achterlaten. De voicemail wordt regelmatig afgeluisterd. U wordt teruggebeld om een nieuwe afspraak te maken.

Ik kan onverhoopt niet komen. Wat moet ik doen?

Graag naar ons kantoor bellen: 024-3611203. Indien u de voicemail krijgt, graag een bericht achterlaten. De voicemail wordt regelmatig afgeluisterd. U wordt teruggebeld om een nieuwe afspraak te maken.

Mag mijn partner/vader/moeder/... meekomen?

Ja, dat mag zeker tenzij anders vermeld. Het kan echter wel zo zijn dat de aanwezigheid van een extra volwassene tijdens het onderzoek afleidend is voor uw kind. In dat geval vragen we uw partner/vader/moeder/… even in onze wachtkamer te wachten tijdens het onderzoek. Na het onderzoek mag hij/zij er wel weer bij zijn om de uitleg over het onderzoek te horen.

Is er oppas beschikbaar voor mijn andere kind(eren)?

Tijdens het maken van uw afspraak wordt u gevraagd of uw andere kinderen heeft. Voor kortdurende onderzoeken is het vaak mogelijk om uw andere kind(eren) mee te nemen - wij hebben een speelkamer waar ze kunnen spelen terwijl een van onze medewerkers op uw kind past.

Is er mogelijkheid om mijn baby te voeden/te verschonen?

Ja, wij hebben een verschoontafel en in onze wacht-/speelkamer kunt u rustig uw baby voeden wanneer dat nodig is.

Klik hier voor veelgestelde vragen over mijn gegevens of over het onderzoek